Peugeot Onderhoud

Is uw koppeling versleten?

Een bekend signaal van een versleten koppeling is wanneer deze begint te slippen. De auto versnelt nauwelijks wanneer u de koppeling laat opkomen. Ook wanneer u een dot gas geeft tijdens het rijden en de auto versnelt vervolgens niet of erg traag is dat een teken dat uw koppeling versleten is.

Andere momenten waarop u uw koppeling even moet laten controleren is wanneer het schakelen moeilijk gaat of wanneer het koppelingspedaal zwaar aanvoelt.

Te lang doorrijden met een versleten koppeling

Wanneer u te lang doorrijdt met een versleten koppeling kunnen ook andere onderdelen in uw auto beschadigd raken. De reparatie zal in dit geval duurder uitvallen. Het is niet altijd noodzakelijk om de koppeling direct te vervangen. In sommige gevallen kan het vervangen van de koppeling nog een tijdje worden uitgesteld door het opnieuw afstellen van uw koppeling. Dit is echter geen lange termijn oplossing. Als u merkt dat uw koppeling versleten is, kunt u het best uw koppeling laten vervangen bij de experts van Nefkens.

Wanneer uw koppeling laten vervangen?

Een koppeling van een auto kent geen vaste periode om te vervangen. Daarnaast gaat er ook geen lampje branden in het dashboard wanneer de koppeling versleten is. Het is daarom van belang dat u de vervanging hiervan overlaat aan de professionals van Nefkens. Onze monteurs beoordelen uw koppeling en bepalen of deze aan vervanging toe is. Mocht uw koppeling aan vervanging toe zijn, dan wordt deze vakkundig vervangen door onze medewerkers. Uw auto is in goede handen bij Nefkens.

Afspraak maken om uw koppeling te laten vervangen?

Twijfelt u of uw koppeling toe is aan vervanging? Laat onze deskundige monteurs er naar kijken en kom langs bij Nefkens. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken of bellen naar 030-6561583.  

Waarom bedrijf

Betrokkenheid

Servicegerichtheid

Ondernemersschap