Grote beurt laten uitvoeren in Bunnik? Plan uw grote onderhoudsbeurt bij Nefkens Bunnik. Autobedrijf Nefkens voert de grote beurt professioneel en betrouwbaar uit. Een afspraak maken kunt u bij ons eenvoudig online doen. Onze gecertificeerde automonteurs helpen u graag.

onderhoud

Grote onderhoudsbeurt

Bij Nefkens kunt u rekenen op een uitstekende service, kwaliteit, garantie en scherpe tarieven.

Omdat we de strikte fabrieksvoorschriften van uw automerk volgen, bieden we een basis onderhoudsbeurt aan. Hierbij worden alle essentiële functies van uw auto gecontroleerd en onderhouden.

Op welke termijn uw auto toe is aan onderhoud wordt door het fabrieksvoorschrift bepaald. Dat wordt ook wel het ‘onderhoudsinterval’ genoemd.

Uw afspraak kunt u makkelijk en snel online inplannen:

Hoe lang duurt een Grote Beurt?

Als u een afspraak maakt bij Nefkens in Bunnik, vragen we u om uw auto aan het begin van de dag voor 09:00 uur te brengen. Zodra de auto is gecheckt, zullen we telefonisch contact met u opnemen om eventuele reparatieadviezen met u te overleggen.

Wat doet Nefkens Bunnik bij een Grote onderhoudsbeurt?

Wij hebben alle onderdelen van de onderhoudsbeurt hieronder voor u op een rijtje gezet:

Uitlezen geheugen

Zelfdiagnose

Resetten van service interval indicator

Werking claxon

Ruitenwissersproeiers /koplampsproeiers

Koplampen /verlichting /signaallichten

Koppeling/vrije slag

Handrem

Motorolie

Oliefilter

Werking claxon

Carter (motor en versnellingsbak)

Schokbrekers

Uitlaatsysteem

Rubbers en hoezen

Speling willagers, spoortstangen en kogels

Visuele controle van de staat van de auto

Remmen (blokken en schijven)

Remvoering (demontage en montage remtrommels)

Banden (op spanning brengen)

Ruitenwissers

Ruiten en spiegels

Kentekenplaten en verlichting

Koelvloeistof

Remvloeistof

Stuurbekrachtigingsvloeistof

Ruitensproeiervloeistof

Motorolie

Hydraulische circuit (remsysteem en koppeling)

Koelsysteem

Aandrijfriemen

Accu

Plan binnen één minuut uw afspraak voor een Grote Beurt bij Nefkens Bunnik!

Universeel Autogarage Nefkens Bunnik heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto's een vakkundige grote beurt uit te voeren.

Waarom door Nefkens Bunnik uw grote beurt laten uitvoeren?

Bij Nefkens Bunnik kunt u rekenen op uitstekende servicetransparantiekwaliteitgarantie én scherpe tarieven voor een grote onderhoudsbeurt.

We gebruiken degelijke en erkende onderdelen en gereedschap.

Combineer de APK-Keuring met een kleine of grote onderhoudsbeurt en bespaar tijd & geld

Ervaren & Betrouwbare auto garage sinds 1981

Onze monteurs zijn opgeleide specialisten.

Altijd Gratis vervangend vervoer

Grote beurt voor alle automerken

Autobedrijf Nefkens is een merkonafhankelijk auto garage. Nefkens Bunnik heeft de kennis en expertise in huis om voor alle automerken een vakkundige grote beurt uit te voeren. Zo kunt u bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt van onder andere de volgende merken auto’s:

banner-automerken-1-nefkens-bunnik
Staat uw merk er niet tussen, geen probleem! Nefkens Bunnik heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto's een vakkundige onderhoudsbeurt uit te voeren.
werkplaats-nefkens-bunnik-apk

Kosten van een Grote Beurt bij Nefkens Bunnik

De kosten van een grote beurt lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, het aantal uit te voeren werkzaamheden. Nefkens Bunnik werkt met een digitaal diagnoserapport. Dit houdt in:

  1. Nefkens controleert de auto,
  2. Nefkens noteert wat er qua onderhoud nodig is in het digitale diagnoserapport,
  3. Nefkens doet een prijsopgave
  4. Daarna kiest u wat u wenst uit te laten voeren door Nefkens.

Nefkens Bunnik Actie: Nu APK keuring €9 bij Onderhoudsbeurt

Mocht je auto ook toe zijn aan een APK, dan adviseren wij om de grote beurt te combineren met een APK. Zo blijft je auto in topconditie en profiteer je direct van het voordelige APK tarief van €9.

🡺 Combineert u de APK met een grote onderhoudsbeurt? Dan kost de APK €9!

werkplaats-nefkens-bunnik

Duidelijke communicatie met het digitale onderhoudsrapport

Nefkens werkt met het digitaal diagnoserapport. Dat betekent transparantie in het onderhoud van uw auto en onze service. Het digitaal diagnoserapport is een checklist om de conditie van uw auto in kaart te brengen. Op basis hiervan bepalen we samen met u welk onderhoud er aan uw auto nodig is en wat u wenst. Wij analyseren en u bepaalt.

nefkens-review

“Prima service zoals altijd. Duidelijke informatie over extra werkzaamheden en de extra kosten. De auto was van buiten vies. Kreeg de auto gewassen terug. Prima!”

Jan

Gegarandeerd rijplezier met de Grote beurt bij Nefkens Bunnik

U moet natuurlijk iedere dag weer op uw auto kunnen vertrouwen en dat begrijpen wij. We voeren onderhoud aan uw auto uit volgens vaste procedures waarbij onze autotechnici werken volgens strikte fabrieksvoorschriften. Daarbij garanderen we: dat het onderhoud zo duurzaam mogelijk wordt uitgevoerd. Onze serviceadviseurs kunnen u precies vertellen welke onderdelen een korte of lange vervangingsinterval hebben. Zo houden we het onderhoud simpel en transparant. En weet u precies waar u aan toe bent.

Nefkens VIP: €75 per jaar

Wist u dat u met Nefkens VIP voor €75 per jaar zonder verdere kosten profiteert van o.a. vervangend vervoer bij onderhoud, bandenreparatie, bijvullen vloeistoffen, sterreparatie en lampjes vervangen?

bedrijfswagens-nefkens-bunnik

Bedrijfswagens onderhoud

Voor bedrijfswagens is een grote beurt meestal intensiever dan voor personenauto’s, vanwege de zwaardere belasting en het intensievere zakelijke gebruik. Door die factoren is het vaak nog belangrijker om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om de bedrijfswagen en/of het wagenpark in topconditie te houden en de betrouwbaarheid te garanderen. Uiteindelijk vermindert dit het risico van uitval en omzetderving voor u.

campers-nefkens-bunnik

Campers onderhoud

Een grote beurt voor campers vereist vaak meer werk en is duurder dan die voor personenauto’s, vanwege de omvang en complexiteit van het voertuig. Het onderhoud omvat niet alleen het vervangen van filters en vloeistoffen, maar ook het controleren van de airconditioning, koel- en verwarmingssystemen, brandstoftank, remmen, ophanging en andere belangrijke onderdelen. Bij campers kan ook werk nodig zijn aan de opbouw, inclusief luifels, ramen en deuren en andere accessoires.

Om problemen tijdens het reizen & vakanties te voorkomen, raadt Nefkens aan om regelmatig onderhoud aan uw camper uit te laten voeren.

Plan binnen één minuut uw afspraak voor een Grote Beurt bij Nefkens Bunnik!

Universeel Autobedrijf Nefkens Bunnik heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto's een vakkundige grote beurt uit te voeren.