auto-onderhoud-nefkens-bunnik

Auto Onderhoud bij Nefkens Bunnik

Wilt u uw Auto laten onderhouden in Bunnik? Bij universele Autobedrijf Nefkens Bunnik kunt u met alle auto’s en automerken rekenen op uitstekende servicetransparantiekwaliteitgarantie en scherpe tarieven.

Auto Onderhoud & Service

Aanvullende diensten van Nefkens Bunnik

Waarom door Nefkens Bunnik uw auto laten onderhouden?

  • Optimale transparantie door het digitaal diagnoserapport.
  • Ervaren & Betrouwbare auto garage sinds 1981
  • Altijd Gratis vervangend vervoer
  • Onze monteurs zijn opgeleide specialisten.
  • Onderhoud aan uw auto voldoet aan de strikte fabrieksvoorschriften om uw veiligheid en comfort te garanderen.
  • Voor auto’s die ouder dan 5 jaar zijn hebben wij Eurorepar-onderdelen beschikbaar die tot 30% voordeliger zijn.
  • We gebruiken degelijke en erkende onderdelen en gereedschap.

Kosten van Auto Onderhoud bij Nefkens Bunnik

De kosten van auto onderhoud lopen uiteen. Dit is uiteraard afhankelijk van het type en de leeftijd van de auto, het aantal uit te voeren werkzaamheden. Nefkens Bunnik werkt met een digitaal diagnoserapport.

Bedrijfsauto laten onderhouden in Bunnik

Voor bedrijfswagens is het onderhoud meestal intensiever dan voor personenauto’s, vanwege de zwaardere belasting en het intensievere zakelijke gebruik. Door die factoren is het vaak nog belangrijker om regelmatig onderhoud uit te laten voeren om de bedrijfswagen en/of het wagenpark in topconditie te houden en de betrouwbaarheid te garanderen. Uiteindelijk vermindert dit het risico van uitval en omzetderving voor u.

Camper laten onderhouden in Bunnik

Het onderhoud voor campers vereist vaak meer werk en is duurder dan die voor personenauto’s, vanwege de omvang en complexiteit van het voertuig. Het onderhoud omvat niet alleen het vervangen van filters en vloeistoffen, maar ook het controleren van de airconditioning, koel- en verwarmingssystemen, brandstoftank, remmen, ophanging en andere belangrijke onderdelen. Bij campers kan ook werk nodig zijn aan de opbouw, inclusief luifels, ramen en deuren en andere accessoires.

Om problemen tijdens het reizen & vakanties te voorkomen, raadt Nefkens aan om regelmatig onderhoud aan uw camper uit te laten voeren.

Nefkens VIP

Wist u dat u met Nefkens VIP voor €75 per jaar zonder verdere kosten profiteert van onder meer bandenreparatie, bijvullen vloeistoffen, sterreparatie en lampjes vervangen?

Plan binnen één minuut online uw afspraak bij Nefkens Bunnik!

Universeel Autobedrijf Nefkens Bunnik heeft de kennis en expertise in huis om voor alle merken auto's vakkundig auto onderhoud en auto reparaties uit te voeren.